CARACTERISTICILE PROPRIETATILOR AU UN ROL IMPORTANT IN STABILIREA PRETULUI DE VANZARE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Piaţa imobiliară locală nu este deloc perfectă, dar este aproape de modelul concurenţei perfecte, explică companiile de analiză imobiliară. Cu alte cuvinte, nici vânzătorii, nici cumpărătorii nu au puterea de a influenţa preţul. Piaţa este dominată de volumele agregate ale cererii şi ofertei. În acest context, caracteristicile locuinţei joacă un rol foarte important în stabilirea preţului de vânzare. Există lucruri care ridică preţul considerabil, în timp ce alte elemente conduc la negocieri în defavoarea vânzătorului. Piscina, garajul sau boxele sunt printre elementele care cresc valoare locuinţei, în timp ce finisajele care sunt sub nivelul mediu, scad preţul.
Aspectul pieteti imobiliare este ghidat in functie de doi factori: unul este legat de caracteristicile proprietăţilor şi unul altul legat de comportamentul participanţilor la piaţă. Atunci cand participanţii la piaţă nu influenţează în mod direct preţul, caracteristicile proprietăţilor ajung să joace un rol primordial în determinarea unei tranzacţii. Astfel, potrivit preţurilor stabilite în Grila Notarilor 2015, caracteristicile precum piscină este mai scumpă cu 550 euro, în medie; garajul subteran creşte preţul proprietăţii cu 300 euro, în medie; garajul suprateran scumpeşte proprietatea cu 265 euro, în medie; boxele şi pivniţele adaugă o valoare medie de 155 euro; terasele amenajate scumpesc locuinţa cu 145 euro; foişoarele de lemn, scumpesc in medie cu 120 euro proprietatea.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus