CARE ESTE STADIUL ACTUAL AL PIETEI IMOBILIARE?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Jucătorii din real estate demonstrează un comportament similar cu cel din 2003-2004. Investitorii încearcă să evite riscurile, iar banii se duc către proiectele sigure. După un ciclu imobiliar ce a durat aproximativ 10 ani (între 2003 şi 2013), specialiştii consideră că ne aflăm la începutul unuia nou şi subliniază importanţa experienţei acumulate în ultimii ani.
Condiţiile actuale din piaţa imobiliară sunt extrem de asemănătoare cu cele de acum un deceniu, remarcă specialiştii. Dezvoltatorii investeau cu atenţie în proiecte imobiliare, fără a-şi asuma riscuri, iar proiectele sigure erau cele mai căutate. Cu toate acestea, investitorii curajoşi au achiziţionat proprietăţi la un preţ excepţional şi au făcut profituri uriaşe, ani mai târziu.
Investitorii cu cele mai mari profituri sunt cei care au cumpărat terenuri între 2003 şi 2006, după care le-au vândut în 2007-2008, când s-au înregistrat cele mai mari preţuri la noi în ţară. Aceştia au beneficiat de două avantaje majore: au achiziţionat cele mai bune proprietăţi, la cele mai mici preţuri. La polul opus se află cei care au investit în terenuri în perioada 2007-2008: în cele mai multe cazuri, aceştia nu au reuşit să le mai vândă, ba chiar au fost nevoiţi să le cedeze băncilor finanţatoare. Mai mult, clienţii care au achiziţionat în această perioadă s-au mulţumit cu proprietăţile rămase în piaţă sau/şi cu preţuri extrem de mari. 

Citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus