CARE SUNT CELE MAI CĂUTATE APARTAMENTE ŞI ZONE ÎN BUCUREŞTI?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Zona Tineretului este cea mai căutată de către cei care vor să cumpere un apartament în Bucureşti, aceştia fiind interesaţi mai ales de apartamente cu trei camere, pe următoarele locuri plasându-se zona Aviaţiei şi 1 Mai, dar unde oferta este limitată, potrivit unui studiu al unei companii imobiliare din Bucuresti.

"Cel mai căutat apartament al Capitalei se află în zona Tineretului, are trei camere, o suprafaţă utilă de peste 70 de metri pătraţi şi este situat la etaje intermediare", arată o analiză HomeFinders bazată pe criteriile cumpărătorilor, scrie Mediafax.
Analiza porneşte de la informaţiile obţinute în decursul anului 2014 de la 600 de utilizatori ai platformei HomeFinders. Ea schiţează carateristicile celui mai dorit apartament, precum şi tipologia clienţilor care apelează la serviciul de reprezentare a cumpărătorului şi evidenţiază evoluţia cererii în raport cu oferta.

Majoritatea persoanelor aflate în căutarea unei locuinţe sunt interesate de zona Tineretului şi îşi doresc un apartament spaţios, de trei camere.
Preferinţa bucureştenilor pentru această zonă este dictată de beneficiile pe care ea le prezintă, precum parc, accesul la două magistrale de metrou, existenţa băncilor, a spaţiilor comerciale şi a unor şcoli apreciate.
Informaţiile oferite de clienţii companiei de consultanţă imobiliară indică faptul că zona Tineretului este prima opţiune chiar şi pentru persoanele care au locuit în zonă şi sunt interesate de achiziţionarea unui apartament mai mare.

Următoarele două zone aflate în interesul cumpărătorilor din Bucureşti sunt Aviaţei şi 1 Mai, lucru care relevă o creştere a cererii pe segmentul mediu-plus.
Însă, dacă în Tineretului se găsesc destul de multe oferte pentru apartamente, în Aviaţiei şi 1 Mai, ofertele pentru apartamente scoase la vânzare îşi fac apariţia în număr mic.
Aviaţiei este zona în care se regăseşte cea mai mare discrepanţă între cerere şi ofertă. Aici cererea pentru apartamente de două, trei sau patru camere este în creştere progresivă, însă ofertele întârzie să apară. O situaţie similară există şi în zona Ştefan cel Mare, unde numărul de oferte disponibile pentru apartamente la etaje intermediare este în scădere.

Sursa:

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus