CARE SUNT CRITERIILE DE CARE TREBUIE TINUT CONT CAND CONSTRUIESTI UN APARTAMENT IN 2014?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Piaţa imobiliară din Arad este, în prezent, poate, una dintre cele mai complexe din zona de Vest, oferind o gamă largă de posibilităţi.

Dar cum ştim ce fel de apartament să alegem sau cum ştim dacă investiţia noastră este cu adevărat sigură in timp?

Cei de la Aradon.ro au incercat sa ofere un raspuns la această intrebare cu ajutorul domnului Victor Chebeleu, Directorul General Executiv al celui mai nou ansamblu rezidenţial din Arad: Vivalia.

Domnule Chebeleu, ce înseamnă să construieşti apartamente noi în 2014?

Înseamnă să construieşti modern, având la bază tipologia familiei actuale, o familie tânără şi dinamică care are nevoie de o locuinţă confortabilă şi acces la toate facilităţile oraşului. La Vivalia, am ales astfel să punem pe primul loc confortul clienţilor noştri; să le oferim o nouă generaţie de apartamente, într-o locaţie foarte bună, apartamente dotate cu tot ceea ce înseamnă astăzi tehnologia modernă în materie de siguranţă: senzori şi sisteme anti furt şi alertă gaz, incendiu sau inundaţie.

Care este noul trend în materie de compartimentare interioară?

Compartimentarea apartamentelor în 2014 este una diferită faţă de anii precedenţi din prisma timpului petrecut în zonele din apartament. La Vivalia pot spune ca am creat un nou standard în acest sens, mărind spaţiile dedicate zonei de zi (cu accent pe living şi bucătărie) deoarece sunt încăperile în care ne petrecem cel mai mult timp alături de familie sau prieteni. Zona de noapte, în schimb o dedicăm odihnei şi relaxării. Devine practic, soluţia prin care spaţiul interior este mult mai funcţional şi mai bine organizat, deci şi apartamentul este mult mai confortabil.

Ce materiale de construcţii se folosesc în prezent?

La fel ca în oricare alt domeniu, şi în cel al materialelor de construcţii piaţa a evoluat. Acum vorbim de cărămidă termoizolantă, de sisteme profesionale de izolare perfect adaptate sezonului rece şi celui cald. Toate materialele pe care le folosim la Vivalia sunt de o calitate superioară acest lucru garantând o construcţie solidă. Prin grija cu care construim ne dorim ca cei care aleg să locuiască în Vivalia să aibe siguranţa unui apartament durabil şi rezistent.

Cum influenţează preţul decizia de achiziţie?

Consider că nu doar preţul mic ar trebui să fie un punct de referintă. În ceea ce ne priveşte, deşi avem preţuri foarte bune, dezvoltăm cu responsabilitate, fără să facem rabat la calitate. Dar da, pot spune că sunt clienţi care cercetează piaţa şi urmăresc sau au ca reper preţul. Cei mai mulţi dintre clienţii noştri au apreciat insă, raportul calitate-preţ ca fiind unul foarte avantajos şi corect. De altfel, numărul mare de apartamente vândute confirmă încrederea arădenilor în proiectul nostru.

Stirea integral aici:

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus