CARTIERELE DE LA MARGINEA BUCURESTIULUI SUNT CELE MAI ATRACTIVE ZONE REZIDENTIALE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Odata cu modernizarea periferiilor, tot mai multi cetateni ai Capitalei aleg sa locuiasca in noile cartiere dezvoltate in aceste zone. Autoritatile din Bucureşti şi Ilfov si-au luat angajamentul de modernizare a acestei regiuni si spera ca zona se va îmbunătăţi radical în următorii 15 ani. Aceste schimbări vor consolida trendul de exod rezidenţial care se resimte deja în centrul Capitalei, în favoarea noilor cartiere mărginaşe.
Nu mai departe de acum 10 ani, periferia Capitalei era o întindere vastă de pământ, cu potenţial rezidenţial. Acest potenţial s-a concretizat într-un termen record, iar numărul celor care se mută în zonă este atât de mare încât a convins Primăria Capitalei şi autorităţile judeţului Ilfov să dedice Planul de Mobilitate Urbană Durabilă 2016-2030 regiunii Bucureşti-Ilfov. Aşadar, dacă primii locuitori de la periferie au îndurat condiţii mult sub media civilizaţiei, fără apă curentă sau electricitate, fără drumuri şi fără un termen de rezolvare a acestor probleme, noii locuitori beneficiază de confort şi ştiu exact la ce să se aştepte şi în ce orizont de timp.
"Cel mai impresionant fenomen este faptul că centrul oraşului Bucureşti prezintă un declin al densităţii rezidenţiale în favoarea regiunilor suburbane din Nord şi Vest. Aceste modificări rezultă, printre altele, din tendinţele naturale ale populaţiei, dar sunt amplificate de politicile de utilizare a terenului şi planificare, ce prioritizează suburbanizarea în loc de densificarea mediului urban" se arată în Planul de Mobilitate Urbană Durabilă 2016-2030.
Cele trei inele ale Bucureştiului sunt în permannetă modificare. Centrul oraşului rămâne zona cu cea mai redusă densitate rezidenţială, în timp ce inelul median, deşi pierde populaţie, rămâne cea mai densă zonă rezidenţială a oraşului. Periferia, respectiv inelul exterior, are momentan o densitate redusă, dar indicii prezentaţi în Planul de Mobilitate Urbană Durabilă arată o intensificare rezidenţială semnificativă, susţinută de apariţia permanentă a noi proiecte rezidenţiale.
"O creştere semnificativă a populaţiei se aşteaptă în Ilfov, continuând tendinţele din ultimul deceniu. Cea mai mare densitate a populaţiei va rămâne în localităţile adiacente Bucureştiului în părţile de Nord şi descreşte odată cu creşterea distanţei faţă de oraş” se arată în Planul de Mobilitate Urbană Durabilă.
Desi priferiile se modernizeaza permanete, sunt încă mulţi bucureşteni care preferă confortul din interiorul oraşului. Pentru ei, principalul argument împotriva mutării la periferie este legat de distanţe şi transport. Această problemă este amplu dezbătută în Planul de Mobilitate Urbană, prin care autorităţile promit noi linii de transport de suprafaţă dar şi subteran, precum şi piste pentru biciclişti. Iar pentru a pune la punct toate aceste schimbări, vor lucra împreună mai multe instituţii de specialitate.

stirea integral aici

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus