CASA PASIVA- SOLUTIA PENTRU CA FACTURA LUNARA A INTRETINERII SA FIE INCREDIBIL DE MICA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Incepand cu anul 2020, conform cerintelor UE, Romania trebuie sa construiasca numai case independente energetic, adica sa aiba costuri aproape de zero pentru locatari. In acest moment in Romania sunt doar 5 proiecte verzi in curs de finalizare, care respecta regulile stricte de mediu si viata ale acestei directive.
Casele care stiu sa-si produca singure apa calda, aerul conditionat si curentul electric sunt numite case pasive si sunt independente de retelele publice. Care este dezavantajul acestora? Costa cat trei apartamente, insa investitia intr-o casa pasiva este justificata, deoarece se fac mari economii la plata utilitatilor si intretinerii acestora.
Comparativ cu o casa normala, casa pasiva economiseste 2.000 de euro din banii proprietarului intr-un singur an.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus