CASE, HOTELURI, CLADIRI DE BIROURI SAU CARTIERE REZIDENTIALE, LA PRETURI CU 30% MAI MICI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Analistii se asteapta la cel mai mare val de proprietati scoase la vanzare de banci, dupa ce tot mai multi dezvoltatori au intrat in faliment. Case, apartamente, hoteluri, cladiri de birouri sau cartiere rezidentiale intregi pot fi cumparate acum la preturi cu 30% mai mici decat cele de pe piata libera. Mare grija insa: unele achizitii sunt cu probleme. Tocmai de aceea, trebuie sa fiti precauti daca vreti sa cumparati o proprietate executata silit. In unele cazuri, documentele pot fi in neregula. Exista chiar si situatii in care fosti proprietari de suparare ca au fost scosi afara au devastat casele inainte de a le parasi.
Razvan Muntean- director al portalului de imobiliare Imopedia.ro precizeaza: "Este o piata care va creste in perioada urmatoare si va avea un dinamism interesant de urmarit, din pacate creditorii abia acum isi spun cu adevarat cuvantul, foarte multi dezvoltatori ar fi trebuit de mult sa intre in insolventa".

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus