CASE LA PRET DE APARTAMENT. CE PERICOLE POTI INTAMPINA LA ACHIZITIA UNEI ASTFEL DE LOCUINTE?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Un mare numar de dezvoltatori imobiliari urmaresc extinderea numarului de locuinte situate la periferiile oraselor. Numarul celor care isi doresc o casa ferita de agitatia oraselor este din ce in ce mai mare. Asa s-a intamplat si la Iasi, unde au aparut o multitudine de ansambluri rezidentiale. Unele case destul de generoase au ajuns să coste cât un apartament în oraş, dar constructorii avertizează că preţurile mici pot ascunde multe capcane.

Cartiere întregi au răsărit în ultimii ani în în zonele periferice ale oraşului, răspunzând unei nevoi tot mai mari a oamenilor de a fugi de agitaţia oraşelor. Cu minim 50.000 de euro, mii de persoane au ales un trai mai liniştit, la casă.

”Probabil că în ultima perioadă chiar este o tendinţă în acest sens. Sigur, lumea caută aer mai curat, având în vedere şantierele deschise probabil în toată ţara, caută ceva spaţiu verde, încearcă să evite aglomeraţia din oraş şi, de aceea, această dezvoltare a proiectelor rezidenţiale periferice localităţilor,” a explicat Radu Botez, dezvoltator imobiliar.

"Dacă în oraş undeva suprafaţa de construit este de 50 - 60 de metri pătraţi, deci un două camere sau un trei camere modeste, în zona periferică, construcţiile au trei patru camere şi o suprafaţă mai are de locuit,” a mai spus Radu Botez.

În schimb, dezvoltatorii avertizează că fiecare client ar trebui să fie foarte atent atunci când cumpără o locuinţă nouă. Viitorii locatari trebuie în primul rând să ceară dezvoltatorului cartea tehnică a casei.

citeste stirea integral


 

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus