CASE MODERNE CU FACTURI MICI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Daca va doriti o vila de lux care sa aibe costuri minime de intretinere trebuie sa tineti cont de cateva reguli simple de constructie. Aceasta este concluzia la care a ajuns dezvoltatorul unui complex rezidential de lux amplasat la 20 de km de Bucuresti. Pretul unei vile de 300 mp in acest ansamblu costa in jur de 250.000 Euro, dar constructorii ne asigura ca investitia va fi recuperata in timp deoarece facturile utilitatilor sunt cu cca 80% mai mici decat cele ale unei case de aceleasi dimensiuni construite in stil traditional. Pentru a avea costuri cat mai mici trebuie respectate cateva reguli simple:
Avem 20 de centimetri de izolaţie termică. Ferestrele mari ale casei sunt îndreptate spre sud. Asta înseamnă că soarele, iarna, când este jos, pătrunde în încăpere şi încălzeşte încăperea. Pe măsură ce soarele urcă pe cer la mai mult de 50 de grade şi vremea se încălzeşte, printr-o acoperire inteligentă a ferestrelor, acesta nu mai pătrunde direct în încăpere” precizeza dezvoltatorul complexului rezidential de lux.
Aşa, casa nu se mai încălzeşte excesiv pe timpul verii. La menţinerea unei temperaturi constante contribuie şi sistemul de ventilaţie, care lasă aerul proaspăt să pătrundă în casă atunci când geamurile sunt închise. În plus, locuinţele sunt dotate cu panouri solare pentru încălzit apa, iar la cerere pot fi instalate şi panouri fotovoltaice.citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus