CASE PENTRU O VIATA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In general, cei care vor sa-si construiasca o casa tin cont de cerintele actuale exclusive sau din viitorul apropiat fara a tine cont de nevoile ce vor aparea in viitorul indepartat.
Din pacate nici la proprietari si nici la arhitecţii nu primeaza ideea că respectiva casă ar trebui să fie confortabilă şi pentru persoanele în vârstă. Totuşi, de cele mai multe ori, casele sunt construite cu scopul de a fi locuite până la bătrâneţe sau chiar de generaţiile viitoare. Tocmai de aceea, proiectul ar trebui să ia în calcul câteva schimbări minore şi necostisitoare, în stadiul de concepere a construcţiei, dar vitale pentru un trai de calitate pe termen lung.
Casa construita pentru o viaţă presupune o atenţie sporită la detalii, experienţă şi onestitate din partea arhitectului precum şi o gândire pe termen lung, din partea clientului. Este greu şi neplăcut să îţi imaginezi cum ar trebui să arate o casă pentru persoane cu deficienţe motorii, de exemplu, în momentul în care ai toată viaţa înainte. Ar fi de mare ajutor ca in momentul proiectarii sa ne gandim la toate aceste lucruri firesti si neplacute.
O cerinta minima a proiectului dar primordiala este legata de existenta unei intrari in casa fara scari facilitand accesul persoanelor cu probleme motorii. Uşile late şi holurile largi sunt necesare, în cazul în care proprietarii sunt imobilizaţi în scaunul cu rotile, dar sunt utile şi în tot restul timpului, la mutatul mobilei, de exemplu. Prizele, întrerupătoarele şi mânerele sunt alte detalii la care trebuie să fie atenţi cei care îşi construiesc o casă pentru toată viaţa.

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus