CASE REALIZATE DIN CONTAINERE MARITIME, O OPTIUNE IEFTINA SI DURABILA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Casele realizate din containere maritime au aparut treptat si pe piata imobiliara din Romania. Din punct de vedere al costului de constructie, acestea sunt foarte avantajoase.
Containerele maritime sunt acele cuburi pe care le vedem pe vapoare, cu care se transporta marfă. Ele pot fi transformat în case, care pot fi mutate cu uşurinţă oriunde.
Ele sunt realizate din materiale uşoare, durabile, moderne si in plus foarte rezistente la cutremure.
Un asemenea container are 15 metri pătraţi, iar cei care vor o casă mai mare pot lipi mai multe astfel de cuburi. Constructorii spun că se pot muta uşor dintr-un loc în altul şi sunt rezistente.
Ofertele pentru o locuinţă făcută din container maritim sunt pentru toate buzunarele. 

Hazrettin Centinturk - agent imobiliar: „Preţurile încep de la 11.500 de euro pentru o suprafaţă de 25 de metri pătraţi, se pot multiplica modulele şi se poate face o casă mai mare”

O astfel de locuinţă este gata în cel mult trei sau patru săptămâni.

Hayrettin Centinturk - agent imobiliar: „Este o casă foarte fiabilă, foarte durabilă, pentru că sunt proiectate ca să susţină greutăţi mari la transporturi maritime, este foarte uşor de construit, uşor de amplasat, pe lângă aceste calităţi, timpul redus de costruire”.

stirea integral aiciFormular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus