CASELE, CELE MAI IEFTINE PROPRIETĂŢI IMOBILIARE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Preţul mediu al unui metru pătrat într-o vilă este cu 41% mai mic decât cel al unui apartament cu 3 camere, cu 38% mai mic decât cel al unei garsoniere şi cu 37% mai mic decât cel al unui apartament cu 2 camere.
O casă sau vilă în Bucureşti costă 631 E / mp, cu mult mai puţin decât în cazul unui apartament, conform unei analize realizate de unul dintre portalurile imobiliare din Bucuresti, luând în calcul preţul mediu pe metru pătrat de vânzare în luna octombrie.

Preturile medii pentru un apartament in Bucuresti, sunt, conform acestui studiu, urmatoarele:

- apartament cu 4 camere costă în medie 1.103,79 E / mp,  
- apartament cu 3 camere costă 1.055,7 E / mp,
- apartament de 2 camere costă 998,52 E / mp,
- o garsonieră are un preţ de 1.010,36 E / mp

Cel mai mare preţ mediu pentru o casă/vilă este în sectorul 1, acolo unde un cumpărător trebuie să plătească 727,87 E / mp, cu mult mai puţin decât în cazul unui apartament cu 4 camere în acelaşi sector, 1.491,19 E / mp. Preţul cel mai mic pentru o vilă se poate găsi în sectorul 5, acolo unde oferta medie de vânzare nu depăşeşte valoarea de 551 E / mp. În sectoarele 4 şi 6, valoarea medie pe metru pătrat se învârte în jurul sumei de 585 E, în timp ce în sectorul 2, preţul este de 663,88 E / mp, iar în sectorul 3, 720,26 E / mp.

Dezavantajele care vin la pachet cu locuitul la casă
 
„Din perspectiva pretului pe metru pătrat, o casă poate părea mai avantajoasă decât un apartament la bloc, dacă luăm în considerare raportul dintre preţul plătit şi spaţiul alocat, însă trebuie avute în vedere şi dezavantajele care vin la pachet cu locuitul la casă”, au afirmat reprezentanţii portalului imobiliar citat. 
În primul rând, este vorba despre costurile de întreţinere, care sunt mult mai mari decât cele ale unui apartament. La fel de mari sunt şi costurile de exploatare, care în cazul unei case revin exclusiv în grija proprietarului, faţă de cele de la bloc, unde problemele administrative sunt rezolvate de asociaţiile de proprietari, iar costurile de reparaţii sunt împarţite între locatari. Impozitul este un alt aspect de luat în calcul, acesta crescând în funcţie de suprafaţa construită si de rangul localităţii în care este amplasată locuinţa. 
În plus, la impozitul pentru case se adaugă şi cel pentru terenul pe care aceasta este construită, rezultând astfel costuri mult mai mari decât în cazul apartamentelor. Cu toate acestea, cei care pot trece peste aceste inconveniente şi sunt dispuşi să se mute la casă se vor bucura de mai mult spaţiu, o mai mare intimitate, şi de confort superior, faţă de cei care preferă să locuiască la bloc.
 
În octombrie s-au scos la vânzare pe piaţă peste 300 de case
 
Conform studiilor realizate de catre portalul imobiliar, în luna octombrie, în Bucureşti, s-au scos la vânzare pe piaţă peste 300 de case sau vile, iar numărul total de oferte aflate la vânzare este de aproape 2.200 de unitati.

Stirea integral aici:
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus