CASELE MICI SI COCHETE, PREFERATELE CLIENTILOR

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Locuintele cu suprafete mari nu mai reprezinta preferatele potentialilor clienti, acestia considerand ca cele cu suprafete mai mici au diverse beneficii, incepand de la costurile de construcţie şi întreţinere, până la modul de viaţă
In perioada de boom imobiliar, suprafeţele creşteau direct proporţional cu uşurinţa cu care se luau creditele. La cererea cumpărătorilor, dezvoltatorii construiau preponderent apartamente de peste 100 de metri pătraţi. Astăzi, situaţia este departe de acele vremuri, deşi proiectele imobiliare se ridică la tot pasul. Suprafaţa medie a apartamentelor noi a scăzut de la an la an, deoarece clienţii au învăţat să gândească pe termen lung dacă pot susţine un cămin extrem de spaţios.
Localităţile din jurul marilor oraşe au atras nenumăraţi proprietari sătui de agitaţie, de apartamente înghesuite şi de vecini zgomotoşi. Dar moda caselor spaţioase a apus odată cu criza; astăzi, se caută casele micuţe, cu doar un petic de iarbă verde. Cumpărătorii actuali nu mai sunt interesaţi de casele uriaşe, chiar dacă preţurile au scăzut simţitor. Totodată, dezvoltatorii care au reuşit să supravieţuiască sunt cei care s-au adaptat acestei cereri şi au repartiţionat sau au construit locuinţe cu suprafeţe mai mici.
Preţul iniţial reprezintă cel mai important argument, însă nici costurile de încălzire nu sunt neglijate de cumpărătorii prezentului. Clienţii au învăţat că o locuinţă cu suprafaţă mare este confortabilă, dar mai ales costisitoare: este nevoie de un buget mai mare pentru a mobila un astfel de cămin, lucrările de întreţinere precum zugrăvirea periodică sau înlocuirea acoperişului scot mai mulţi bani din buzunar, iar costurile de încălzire pot fi de-a dreptul sufocante (în cauzl unei case de 300 de metri pătraţi, facturile de încălzire pe timp de iarnă pot depăşi cu uşurinţă 1.000 lei/lună).
Vilele şi apartamentele de sute de metri pătraţi ce sunt scoase la vânzare de ani de zile demonstrează că valoarea locuinţelor supradimensionate se depreciază mai repede decât în cazul celor cu suprafeţe mai mici. Cele din urmă se vând mai repede şi ţintesc un număr mai ridicat de potenţiali cumpărători. Proprietăţile voluminoase se adresează unei categorii din ce în ce mai mici de clienţi.

stirea integral aici
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus