CASELE VERZI SI DEZVOLTAREA IMOBILIARA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Desi la noi in tara conceptul de Casa Verde a pornit timid, dezvoltarea sa reuseste sa atraga din ce in ce mai mult atentia romanilor si dezvoltatorilor imobiliari. Constructiile verzi sunt realizate astfel incat, cerinta de consum de energie aproape zero sa fie indeplinita. Cladirile verzi pot raspunde si altor cerinte si nevoi. Constructorii cei mai atenţi la detaliu din această branşă sunt de părere că o clădire cu adevărat verde este aceea care foloseşte energia regenerabilă, diversitatea materialelor şi diversitatea tehnologică, toate pentru a atinge scopul suprem: acela de a ridica o construcţie care este înglobată perfect de natură.
Intebari frecvente precum: ce urmeaza? sau care este urmatorul pas? au ca raspuns concepte abstracte, precum „viziunea holistică a construcţiilor verzi”. Aceştia sunt cei care calculează de la bun început cum pot influenţa locul construcţiei şi materialele folosite, astfel încât proiectul să fie în aceeaşi măsură prietenos cu natura, cât şi perfect pentru proprietar.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus