CAT AU CHELTUIT INVESTITORII PENTRU ACHIZITIA DE MALLURI IN 2013?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Volumul tranzacţiilor imobiliare din sectorul de retail din România a crescut semnificativ anul trecut până la circa 190 mil. euro, ceea ce reprezintă aproape 60% din totalul investiţiilor realizate în proprietăţi comerciale (birouri, malluri, spaţii industriale, hoteluri), potrivit DTZ Echinox.
 „Analizând volumul total al investiţiilor în retail din Europa, tranzacţiile de pe plan local reprezintă mai puţin de 1% din volumul înregistrat la nivel european, majoritatea achiziţiilor fiind realizate de un singur investitor (NEPI n.red.). Privind în perspectivă, ne aşteptăm ca, pe fondul îmbunătăţirii indicatorilor macroeconomici din ultimul an, România să revină uşor în atenţia investitorilor străini, în special a celor ce urmăresc randamente mai ridicate decât cele obţinute pe pieţele din vestul Europei”, a declarat Marius Grigorică, senior consultant în cadrul departamentului de investiţii al DTZ Echinox.
„Odată cu îmbunătăţirea perspectivelor macro economice din Europa, observăm şi o revenire mult aşteptată a încrederii consumatorilor şi retailerilor. Acest mediu comercial pozitiv continuă să atragă o sursă tot mai mare de capital pe pieţele de retail din Europa ce se reflecta într-o comprimare a  randamentelor, în special pe pieţele care nu au înregistrat creşteri de capital în ultimii ani. Actorii de pe piaţă continuă să favorizeze activele din centrele comerciale care totalizează 61% din totalul investiţiilor de retail în 2013”, a declarat Adrian Powel, Head of EMEA Retail în cadrul DTZ.


Citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus