CÂT COSTĂ SĂ FII PROPRIETAR, ÎN SUDUL CAPITALEI? DETALII, ÎN RADIOGRAFIA SUD IMOBILIAR EXPERT!

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Partea de Sud a Bucureştiului este întruchiparea definiţiei dezvoltării urbane: peisajul s-a schimbat complet în ultimii ani, această bucată a oraşului bucurându-se de infrastructură nouă, zeci de ansambluri rezidenţiale moderne, deschiderea a noi centre comerciale şi inaugurarea a noi staţii ale mijloacelor de transport în comun. Datorită reţetei „apartamente noi, preţ mic, calitate ridicată”, oraşul Popeşti-Leordeni a intrat în atenţia clienţilor tineri, preocupaţi de întemeierea unui cămin.

„Dacă am face un profil general al cumpărătorului, am vorbi despre tineri, cu venituri medii, aflaţi la început de drum în viaţă. Pentru a-şi achiziţiona căminul visat, majoritatea apelează la soluţiile financiare oferite de bănci – ori solicită un credit ipotecar obişnuit, ori apelează la programul Prima Casă. Zona de Sud cucereşte printr-un amestec de avantaje: construcţii noi şi de calitate la un preţ accesibil, acces facil către oraş, numeroase mijloace de transport în comun, infrastructură bine pusă la punct, prestatori de servicii şi centre comerciale în apropiere. În plus, taxele şi impozitele sunt simţitor mai scăzute decât în Bucureşti”, arată Florin Oprea, manager Sud Imobiliar Expert - agentia imobiliara nr. 1 din Zona de Sud a Bucurestiului.

Cele mai căutate zone din Popeşti-Leordeni sunt Dimitrie Leonida, Drumul Fermei şi Amurgului, urmate de zona Centru Primărie şi strada Şcolii-Mirăslău. Una dintre cele mai noi zone apărute pe hartă sunt Greaca (unde se construieşte ansamblul de case Eden Villas) şi cartierul Allegria (unde preţul vilelor pleacă de la 57.500 euro).

·         Preţul locuinţelor variază uşor în funcţie de zonă şi de finisaje, însă în mare, costul mediu al unei garsoniere este de 25.000 euro, apartamentele cu două camere se vând cu un preţ mediu de 38.000 euro, iar pentru cele cu trei camere, bugetul mediu necesar este în jurul sumei de 55.000 euro

Vezi cele mai noi garsoniere de vanzare din Popesti Leordeni
Vezi cele mai noi apartamente de vanzare din Popesti Leordeni

·         Vilele au costuri diferite, în funcţie de caracteristici, zonă, mărimea terenului şi suprafaţa construită, însă preţurile pornesc de la 65.000 euro (în Eden Villas, din zona Greaca), bani suficienţi doar pentru un apartament în bloc vechi, dintr-un cartier muncitoresc

·         În general, preţul vilelor înşiruite se situează în jurul a 85.000 euro, în timp ce casele individuale au un preţ între 100.000 euro (în zona Centru Primărie sau în zona strada Şcolii-Mirăslău) şi 125.000 euro (în zone mai căutate, precum Drumul Fermei sau Amurgului)

Vezi cele mai noi vile de vanzare in Popesti Leordeni

Cei interesaţi de terenuri în Popeşti trebuie să ştie că acestea se vând cu un preţ mediu de 200 euro/mp, iar în funcţie de caracteristici, acesta poate urca până la 220 euro/mp. În această perioadă, observăm că numărul cumpărătorilor finali este de patru ori mai mic decât cel al clienţilor care achiziţionează cu intenţii de business – 80% dintre cumpărătorii de terenuri sunt dezvoltatori, în timp ce doar 20% dintre aceştia cumpără cu gândul de a-şi ridica o casă. În ultimii ani, a tot urcat cererea pentru loturi de teren pretabile pentru construcţia unei case, iar numărul acestora a tot scăzut, situaţie ce se reflectă în mod direct în preţul de vânzare.

Vezi oferta de vanzari terenuri din Popesti Leordeni

„O zonă demnă de toată atenţia este, în prezent, Leordeni. Aici, preţurile sunt încă mai mici decât în Popeşti, în timp ce suprafaţa locuinţelor este simţitor mai generoasă. Preţul terenurilor variază între 75 şi 100 euro/mp, în timp ce bugetul mediu necesar pentru o vilă individuală este de 90.000 euro”, exemplifică brokerul imobiliar Florin Oprea.

De asemenea, zona Popeşti Vest trebuie urmărită îndeaproape: terenurile urmează să fie trecute în intravilan, astfel că vom asista la o creştere simţitoare a preţurilor. În prezent, costul unui metru pătrat de teren în extravilan este de 80 euro, însă preconizăm că preţul se va dubla, de îndată ce se va face trecerea în intravilan. Datorită acestor caracteristici, zona a fost deja ţintită de dezvoltatorii imobiliari, astfel că vor aici vor apărea noi proiecte rezidenţiale de anvergură, cât de curând.

Proiecte rezidenţiale ce vor fi date în folosinţă în anul 2016:

·         În zona staţiei de metrou Dimitrie Leonida, Popeşti Vest şi Amurgului, se dezvoltă ansambluri de locuinţe cu una, două şi trei camere (Top Class, Astrelor Residence, Creative, Nova Residence, Lotus Residence, ART Residence)

·         La intrarea în Popeşti, dezvoltatorul Gama Invest continuă extinderea ansamblului Gama Towers. Tot în această zonă, se dezvoltă şi Vegas Residence şi Rosa Residence

·         În centrul Popeştiului, lângă Primărie, urmează să fie finalizat ansamblul de vile New House Residence. Totodată, vor fi date în folosinţă case din ansambluri precum Meteor Residence, Fabiani Residence, Loussiana Residence, Natalie Villas, Astrelor şi Nemar Residence

„Pentru anul ce abia a început, estimăm că numărul tranzacţiilor imobiliare va continua să crească, urmând tendinţa ascendentă a ultimelor 18 luni. În ceea ce priveşte preferinţele pentru produsele imobiliare, observăm de pe acum o preocupare pentru garsoniere, acestea fiind vizate de aproximativ 60% dintre clienţi, atât pentru cu scop locativ, cât şi cu scop investiţional. Pe de altă parte, avem un procent de circa 20% dintre clienţi care vin la noi interesaţi de un apartament cu trei sau patru camere, însă văzând că bugetul le permite, se reorientează către vile spaţioase (în general, bugetul acestora merge spre 140.000 euro)”, încheie Florin Oprea, evidenţiind că Sud Imobiliar Expert îşi va extinde activitatea de anul acesta şi în sectorul 3 al Capitalei, preluând în portofoliu ansamblul Palladium Residence.

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus