CE ASPECTE ANALIZEAZA CHIRIASII ANULUI 2014?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Chiriaşul modern analizează numeroase aspecte, în afara preţului de închiriere, în special în sectorul office. În trecut, preţul, zona şi confortul de la birou erau printre singurele elemente de interes. În prezent, proprietarii trebuie să depună mai multe eforturi pentru a-şi păstra chiriaşii, cei din urmă acordând o deosebită atenţie corectitudinii şi comunicării.
În trecut, proprietarii se preocupau cu precădere de caracteristicile clădirii, care oferă confort angajaţilor la locul de muncă, precum eficienţa spaţiului, aportul de aer proaspăt, lumina naturală, spaţiile verzi, sursele alternative de energie, etc. Însă în prezent, specialiştii subliniază că proprietarii sunt nevoiţi să ia în considerare şi alte aspecte, pentru a reuşi să atragă sau să îşi păstreze chiriaşii. Un element demn de menţionat este balanţa dintre costul serviciilor de administrare şi calitatea acestora. Astfel, unul dintre elemenetele cheie ale managementului administrativ ar trebui să fie identificarea de furnizori cu experienţă, care să ofere servicii de calitate la preţuri competitive. Totodată, chiriaşii de astăzi acordă o importanţă deosebită corectitudinii calcului cheltuielilor comune şi transparenţei cu care acestea sunt prezentate de către proprietar. Cheltuielile comune au o pondere ridicată în totalul costurilor pe care le implică închiriere unui spaţiu, iar corectitudinea stabilirii şi transparenţa prezentarii acestora reprezintă un factor major în nivelul de satisfacţie al chiriaşilor.
Un alt factor extrem de important pentru chiriaşul anului 2014 este comunicarea: disponibilitatea proprietarilor de a soluţiona diverse situaţii se reflectă direct în decizia chiriaşilor de a renunţa la spaţiu înainte sau la expirarea contractului. Relaţia dintre chiriaş şi proprietar ar trebui să fie caracterizată de încredere şi respect reciproc, iar orice problemă să poată fi rezolvată în timp util.

Citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus