CE EVOLUTIE AU PIETELE DE BIROURI?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Conform unui studiu semestrial asupra pieţei globale de spaţii de birouri 'prime', realizat de CBRE, Zona West End a Londrei este in continuare cea mai scumpă piaţă de birouri din lume.
Potrivit aceluiaşi studiu, cea mai mare rată de creştere a chiriilor se înregistrează în America, unde piaţa imobiliară continuă să se îmbunătăţească în mod semnificativ. În ansamblu, cinci dintre cele 10 pieţe cu cea mai rapidă creştere a costurilor de ocupare se află în SUA.


citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus