CE IMPACT AR AVEA ASUPRA ECONOMIEI LIPSA PROGRAMULUI PRIMA CASA?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In ultima perioada, se vorbeste tot mai mult despre o analiza a oportunitatii programului Prima Casa si despre incertitudinea existentei acestuia in 2016. Ministerul de Finanţe  a spus ca analizeaza cu mare atentie programul Prima Casa si se vor lua masuri referitoare la modul in care acesta va mai functiona, dar ca exista argumente pentru care acesta să nu se mai deruleze.
De la debutul crizei financiare până in prezent, Prima Casă a fost plasa de siguranţă nu doar pentru piaţa imobiliară, ci pentru întreaga economie locală. De-a lungul anilor, programul a avut diverse forme, din ce in ce mai permisive pentru clienti. Acum a sosit momentul unei noi modificări, dar oficialii Ministerului Finanţelor nu vor să transmită optimism, cu privire la viitorul programului.
„Prima Casă este un program de succes pentru anii precedenţi, dar poate că nu mai este oportun, în aceleaşi condiţii. Analizăm posibilităţile şi luăm în calcul diferite scenarii care includ actualele date economice. Factori precum creşterea accelerată a creditului în afara programului Prima Casă, precum şi lichiditatea foarte bună din bănci, care nu mai au nevoie de atâta sprijin din partea statului, ar putea înclina împotriva continuării programului”, a explicat ministrul Finanţelor, Anca Paliu Dragu 
Varianta în care Prima Casă iese complet din calcul, se poate dovedi a fi complet inoportuna şi chiar periculoasa pentru piaţa imobiliară şi întreaga economie. O asemenea mişcare poate zădărnici toţi paşii făcuţi către stabilitate, până acum. Prima consecinţă a eliminării programului guvernamental se va răsfrânge asupra preţurilor.

Stocul şi aşa mare de locuinţe confiscate şi revândute de bănci ar putea creşte vertiginos

Acest efect va fi cu atât mai dur cu cât se va cumula cu noile schimbări din piaţa imobiliară, precum anularea datoriilor pentru cei care predau băncii cheia locuinţei la care nu mai pot plăti ratele. Dar specialiştii în domeniu sunt de părere că nu se va ajunge la sistarea programul Prima Casă din toate aceste considerente.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus