CE IMPACT ARE REDUCEREA TVA-ULUI LA ALIMENTE SI TURISM ASUPRA CONSTRUCTIILOR?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Incepand cu luna iunie a acestui an intra in vigoare masura de reducere a TVA-ului pentru produse agro-alimentare de la 24% la 9%. Specialistii firmei de consultanta PMR sunt de parere ca aceasta masura va impulsiona piaţa construcţiilor, deoarece va fi stimulat consumul si va fi nevoie de realizarea de noi spaţii de retail.
„De asemenea, şi activitatea de construcţii de hoteluri este aşteptată să crească în 2015, stimulată în parte şi de decizia guvernului de a reduce TVA la serviciile turistice de la 24% la 9%”, precizeaza PMR.
Un alt element care ar putea stimula piaţa construcţiilor anul acesta este suplimentarea programului Prima casă, iar pe termen mediu şi lung proiectele de infrastructură incluse în Master Planul General de Transport vor reuşi să aibă o amprentă pozitivă asupra sectorului de profil.
Anul 2015, este un an in care se spera la revigorarea sectorului de constructii  evaluat la circa 9 miliarde de euro.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus