CE NE ARATA STATISTICILE DESPRE CREDITELE IMOBILIARE?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In ultimii 7 ani, achizitiile realizate cu ajutorul creditelor imobiliare au fost in blocuri de apartamente (70%), insa doar 20% dintre acestea sunt in cladiri noi, potrivit statisticilor BRD.
De asemenea, 15 % dintre imobilele achizitionate prin credit sunt case, 30% dintre acestea fiind nou-construite.
Zona de vest conduce detasat intr-un top al creditelor acordate pentru achizitii imobiliare (Transilvania, Banat, Crisana, Maramures), cu 41% dintre credite, urmata de Muntenia (exclusiv Bucuresti) cu 24%, de Bucuresti  cu 19% si de Moldova cu 16%.
Cei mai multi clienti aleg o perioada de creditare de 20 de ani.

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus