CE PROBLEME POT APAREA IN LOCUINTELE NOI?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Umiditatea din interiorul locuinţelor este una dintre cele mai mari probleme, atât pentru construcţie, cât şi pentru locuitori. Într-un spaţiu care nu este bine aerisit apar condensul ori mucegaiul, care atrag după sine şi probleme de sănătate ale celor care respiră acest aer viciat. Pentru a preîntâmpina aceste probleme, cei care îşi construiesc case încearcă să obţină aşa numiţii pereţi care respiră, dar sunt ei suficienţi? Răspunsul este că nu. Cel puţin nu în primii ani de la construcţie. În acest interval, materialele de construcţie încă elimină cantităţi importante de apă, care nu pot fi eliminate decât printr-un sistem de ventilaţie.
„Pentru o casă de dimensiuni medii, se folosesc cel puţin două tone de lemn. La modul ideal, acest lemn ar trebui să aibă un nivel de umiditate de 19%. Există însă mulţi proprietari care nu conştientizează importanţa faptului că lemnul trebuie să fie cât mai uscat, motiv pentru care achiziţionează lemn de construcţie care a stat în exterior, în ploaie sau zăpadă. Utilizarea acestui tip de lemn este interzisă prin lege în mai multe ţări din lume. Acest lucru se întâmplă pentru că, după finalizarea construcţiei, lemnul trebuie să ajungă rapid la 9% umiditate, pentru a crea un ambient plăcut şi sănătos”, a declarat pentru imopedia.ro, arhitect Ana Tătaru, ArhiProf.
O situatie similara inatlnim si in cazul constructiilor de beton. In primii doi ani ai constructiei, evaporarea apei se face intr-un ritm alert, aproximativ patru-cinci litri pe zi, pe lângă  umiditatea care se produce inevitabil prin simpla locuire a casei. Asa se explica de ce locuintele noi sunt mai predispuse la aparitia igrasiei si a mucegaiului.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus