CE SEGMENTE ALE PIETEI IMOBILIARE AU AVUT O EVLOUTIE BUNA IN 2014?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In 2014, valoarea tranzactiilor de birouri, spatii retail, industriale si comerciale a avut o crestere remarcabila fata de anul precedent. Aceasta a fost de patru ori mai mare fata de anul 2013.
Dintre tarile Europei Centrale si de Est, Romania a avut parte in 2014 de una din cele mai importante evolutii in ceea ce priveste rata de crestere a activitatilor de tranzactionare. Volumul de tranzactionare a crescut de patru ori fata de 2013, astfel incat volumul investitiilor a ajuns la 1,2 miliarde de euro.
Pentru Romania 2014 a fost un an bun atat pentru sectorul rezidential dar si pentru sectorul comercial al pietei imobiliare si se preconizeaza ca 2015 va fi unul cu o evolutie si mai buna.
''Activitatea din piaţa imobi­liară din România debutează cu optimism în 2015, creşteri remarcabile fiind aşteptate în special pe segmentele-cheie, cum ar fi piaţa de birouri şi cea de investiţii”, conform celui mai nou raport al companiei de consultanţă imobi­liară Colliers International Romania.
Referitor la cererea neta in segmentul inchirierilor se poate spune ca in 2014 aceasta s-a marit cu 30%. Semne incurajatoare se primesc si in segmentul spatiilor comerciale care s-a remarcat anul trecut prin volumul spectaculos de tranzacţii-reper ce au avut ca obiect proiecte industriale şi logistice ce se vor finaliza si consolida in 2015.
Piata de birouri din Romania a inregistrat in 2014 cel mai bun nivel din ultimii sase ani si se preconizeza ca in 2015 se va mentine in acest trend ascendent.

 citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus