CE TIP DE APARTAMENTE PREFERA TINERII?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Tinerii care urmaresc intemeierea unei familii isi doresc in cele mai multe cazuri un apartament cu trei camere. Potrivit reprezentanţilor FNGCIMM numărul de dosare care vizează achiziţia unui astfel de apartament a crescut.
Pe primul loc, în topul preferinţelor, rămân apartamentele cu două camere (51% dintre dosarele aprobate), însă pe locul doi, au urcat locuinţele cu trei camere (30%), depăşind puternic garsonierele (11%).
„Această tendinţă se regăseşte şi în comportamentul vizitatorilor noştri: cele mai căutate rămân apartamentele cu două camere, dar numărul celor care au analizat locuinţele cu trei camere a urcat cu aproximativ 17% în prima parte a acestui an, faţă de aceeaşi perioadă a lui 2014. Totodată, observăm o creştere a interesului pentru proiectele noi”, declară Bogdan Severin, director de vânzări imopedia.ro
In zonele centrale, pentru achizitia unui apartament cu 3 camere trebuie un buget mai mare de 60.000 euro. Cu aceasta suma poti achizitiona aici un astfel de apartament doar in imobilele cu probleme.
Vestul Capitalei are multe proiecte noi, în special la ieşirile din Bucureşti spre A1 sau spre Domneşti. Printre cele mai interesante oferte se numără o locuinţă cu trei camere, de 77 mp, dintr-un complex rezidenţial cochet, cu patru imobile, de pe Prelungirea Ghencea.
In zona de sud a Bucurestiului, poti gasi locuinta mult visata la un pret accesibil. Aici s-au dezvoltat o multime de ansambluri rezidentiale care au oferte prietenoase. Pretul unui apartament cu 3 camere porneste de la 35.000 euro.
În partea de est a Capitalei, foarte multe oferte de vânzare sunt ale unor apartamente din blocuri construite înainte de Marele Cutremur din ’77, întrucât acestea reprezintă o majoritate în zonă. Clienţii nu sunt străini de acest aspect şi nu au o problemă cu anul de construcţie, atâta vreme cât preţul de vânzare este unul avantajos.
În Nordul Capitalei, doar cei cu pretenţii scăzute îşi pot achizitiona un apartament cu trei camere prin programul Prima Casă. 

citeste stirea integralFormular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus