CE TREND VA URMA CREDITAREA BANCARA?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Intr-un studiu intitulat ''Băncile şi creşterea economică. Lecţiile trecutului pentru un viitor mai bun'' se contureaza ideea de crestere bancara pe baza finanţărilor din retail pentru programul 'Prima Casă' şi a speranţelor de deblocare în absorbţia fondurilor europene. Potirvit aceluiasi studiu, creditarea bancara va creste in 2015 cu 2,3% si pe 2016 cu 4,6%. 
La cererea Consiliului Patronatelor Bancare din România (CPBR),  compania de consultanţă Deloitte, a realizat un studiu din ale carui date reiese ca: ''În România, creditele totale au fost în scădere, dar se aşteaptă o redresare treptată, având în vedere că redresarea economică devine mai bine fundamentată. Creditele corporate au fost în scădere cu 5% în 2013, faţă de 2012, şi cu 6,3% în 2014, faţă de 2013, ca urmare a standardelor de creditare înăsprite, şi se confruntă cu dificultăţi rezultate din cauza accelerării write-off-urilor''
Referitor la imprumuturile populatiei, compania de consultanţă Deloitte, preconizeaza o crestere in 2015 de 2,6% şi de 5,2% în anul urmator. Potrivit aceluiasi studiu, se asteapta "o creştere constantă a creditelor ipotecare cu aproximativ 7% - 8% în 2015 - 2016".

citeste stirea integralFormular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus