CE TREND VOR URMA LOCUINTELE SI CREDITELE IN 2018?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Tendinta de crestere a pretului locuintelor observata in ultimele trimestre in marile orase ale tarii, probabilitatea ca dobanda ROBOR s-ar putea dubla, iar Prima Casă s-ar putea rezuma la persoanele cu venituri reduse, ar putea insemna pentru cei care au deja credite pentru locuinţe sa suporte o majorare de 350 de lei a ratei, fata de nivelul actual, iar cei care vor sa-si achizitioneze una trebuie să mai facă economii.
Daniel Manaţe, fostul preşedinte al Asociaţiei Naţionale a Evaluatorilor Autorizaţi din România (ANEVAR), este de parere ca, 
dacă se vor păstra condiţiile macroeconomice, preţul locuinţelor din România va continua tendinţa de creştere, consemnată în ultimele trimestre.

„Creşterea preţurilor va mai dura cel puţin un an, dacă nu se întâmplă ceva semnificativ rău. Această evoluţie este alimentată de faptul că România are cea mai mare creştere economică din UE, de creşterea salariului minim şi mediu, dar este influenţată şi de modul în care se va pune în aplicare programul de guvernare şi în ce măsură vor fi sau nu mişcări sociale. Totuşi, nu vom asista la creşteri spectaculoase de preţuri. În cele mai multe zone nu s-a ajuns la nivelul din 2007, dar sunt şi locuri în care s-a depăşit acest nivel, cum este Cluj-Napoca sau Timişoara“, precizeaza fostul presedinte ANEVAR.

Vânzătorii de apartamente chestionaţi de Capital anticipează o scumpire de circa 5% în 2018, similară cu cea din acest an. La rândul lor, băncile observă o continuare a tendinţei de majorare a preţurilor pe termen scurt, după cum reiese din ultimul Sondaj privind creditarea companiilor nefinanciare şi a populaţiei, realizat de Banca Naţională a României (BNR).


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus