CEA MAI DINAMICA PIATA DIN REGIUNE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In 2015, tara noastra a avut cea mai importantă evoluţie din Europa Centrală şi de Sud-Est, pe sectorul de fuziuni şi achiziţii. Despre Romania se spune ca este tara cu o piaţă foarte atractivă si cu o evoluţie dinamică. Valoarea totală a tranzacţiilor a crescut in prima jumatate a lui 2015 cu 250% faţă de anul trecut, ajungând la 2,1 miliarde dolari. Vestea este cu atât mai bună, având în vedere faptul că, în 2014, valoarea tranzacţiilor urcase cu aproape 200% faţă de anul anterior.
  • cele mai atractive sectoare din România, din punct de vedere al valorii tranzacţiilor, au fost sectorul energie şi minerit
  • În 62% dintre tranzacţiile realizate în prima jumătate din 2015, au fost implicate companii străine care au achiziţionat companii locale. Cei mai mulţi investitori au provenit din SUA şi Olanda, urmaţi de investitori din Cipru, Marea Britanie, Italia şi Republica Cehă
  • Doar 8% dintre tranzacţiile făcute publice au fost realizate de investitori români care au achiziţionat companii străine (unul dintre cele mai mici procente din regiune)

Cea mai mare tranzacţie din Europa Centrală şi de Sud-Est este cea de achiziţie UniCredit Ţiriac Bank, în care specialiştii estimează că a fost vorba despre o sumă de peste 770 milioane dolari. În clasamentul celor mai importante tranzacţii, România este urmată de Serbia (un investitor britanic a cumpărat grupul Danube Foods, cu peste 657 milioane dolari), Grecia (cu două achiziţii, de 642 milioane dolari şi 634 milioane dolari, realizate de investitori din Marea Britanie şi Franţa) şi Italia (unde un investitor ceh a cumpărat compania de energie E.ON, pentru 592 milioane dolari).

citeste stirea integral

 
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus