CEA MAI MARE TRANZACTIE DE PE PIATA DE BIROURI DIN BUCURESTI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Lion’s Head Investments a finalizat achizitia celui mai mare parc de birouri din piata locala, Oregon Park situat in Nordul Capitalei.

Lion’s Head Investments este un fond de investitii care a rezultat in urma unui parteneriat al celei mai vechi firmă de asigurări de viaţă din Africa de Sud, Old Mutual şi cea mai mare agenţie imobiliară din Bulgaria, AG Capital.

Lion’s Head Investments, a anunţat că intenţionează să îşi dubleze valoarea portofoliului său imobiliar în următorul an, după ce a plătit peste 170 mil. euro pe complexul de birouri Oregon Park.

Fondul isi propune sa realizeze un portofoliu de proprietăţi de peste o jumătate de miliard de euro.
În 14 iunie 2018, compania a cumpărat complexul de birouri Oregon Park, format din două clădiri funcţionale şi o a treia în construcţie, de la dezvoltatorul acestuia, Portland Trust, contra unei sume estimate de revista Capital la peste 170 mil. euro. Costul de dezvoltare al proiectului a fost calculat la 140 mil. euro si reprezinta cea mai mare tranzacţie imobiliară cu un singur activ realizată vreodată în Bucureşti.

stirea integral aici

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus