CEA MAI MARE TRANZACTIE IMOBILIARA DIN 2017

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Cel mai scump hotel din Romania, Radisson din centrul Bucurestiului, a fost vandut contra sumei de 169,2 milioane de euro. 
Patronii israilienii vor primi aceasta suma de la doua fonduri internationale de investitii. Aceasta este cea mai mare tranzacţie imobiliară a anului şi cel mai scump hotel vândut vreodată în România.
Vânzătorul, compania Elbit Imaging a mai anunţat că tranzacţia se va încheia în decursul lunii decembrie, după ce cumpărătorul va obţine o finanţare externă. Compania Elbit Imaging, care de­ţi­ne 98,2% din acţiunile complexului ho­te­lier Radisson din Capitală, va rămâne în urma vânzării, după plata datoriilor şi a cheltuielilor cu tranzacţia, cu circa 81 mil. euro. Proprietarul a fost consultat în exclusivitate de JLL Londra şi Bucureşti.

Elbit Imaging a scos la vânzare hotelul de cinci stele Radisson Blu şi hotelul de patru stele Park In din Bucureşti la începutul acestui an şi spera să obţină pe ele peste 185 mil. euro.

Unul dintre cei doi investitori internaţionali implicaţi în achiziţie este compania Revetas, care mai deţine în România centrul comercial Vitantis din Bucureşti, potrivit informaţiilor din piaţa imobiliară. Revetas Capital, fond specializat în achiziţia şi restructurarea activelor imobiliare „distressed“, a cumpărat mallul din Vitan în mai 2014 pentru circa 26 mil. euro, echivalentul unui credit restructurat pe care UniCredit Bank Vienna l-a oferit fondului de investiţii Equest Balkan Properties.

Fondul de investiţii care administrează acum mallul Vitantis dispune de un capital de 300 mil. euro, iar România, Polonia şi Cehia au prioritate la investiţii din această sumă. Fondurile Revetas au o durată de zece ani, iar cel care deţine Vitantis are ca dată de închidere anul 2024, perioadă după care, dacă durata s-a de viaţă nu este extinsă, urmează vânzarea activelor acumulate.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus