CEA MAI MARE TRANZACŢIE INDUSTRIALĂ DIN ULTIMII ANI A FOST EFECTUATA LA TIMIŞOARA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Globalworth, grup fondat şi condus de omul de afaceri elen Ioannis Papalekas, a ajuns la o înţelegere pentru a cumpara Timişoara Airport Park de la Invest4SEE.  
Valoarea totală a investiţiei este estimată la 35 milioane euro, din care, 18 milioane euro reprezintă preţul de achiziţie, restul banilor urmând să fie utilizat pentru dezvoltarea următoarelor faze ale proiectului. Parcul industrial se află în apropierea aeroportului „Traian Vuia” de lângă Timişoara, iar specialiştii din piaţă descriu afacerea ca fiind cea mai importantă tranzacţie din acest sector după anul 2008.

„Tranzacţia a însemnat şi vânzarea unei clădiri existente închiriate pe termen lung grupului auto francez Valeo, precum şi vânzarea la termen (forward) a unei clădiri închiriate pe termen lung de către  grupul auto german Continental, aceasta din urmă urmând să fie livrată în 2015”, precizează într-un comunicat de presă reprezentanţii Colliers International.

  • Hala închiriată grupului auto Valeo are o suprafaţă de circa 27.500 mp
  • Parcul va avea o suprafaţă totală de aproape 73.000 mp, după finalizarea clădirii pre-închiriate de grupul german Continental
  • Ambele faze sunt sub rezerva mai multor opţiuni de dezvoltare, cu potenţial de creştere a volumului la peste 110.000 mp de spaţiu de înaltă calitate

Reprezentanţii companiei Invest4SEEau declarat că au decis să vândă această proprietate deoarece doresc să dezvolte noi proprietăţi logistice industriale în zona oraşului Timişoara, văzut ca un centru-cheie de dezvoltare pentru sectorul industrial şi furnizorii de servicii care deservesc în principal Europa de Vest.

„Am fost de acord să vindem clădirea Valeo şi să dezvoltăm clădirea Continental pentru Globalworth, iar din moment ce ambii locatari au opţiuni de extindere, ar putea exista, de asemenea, noi faze de dezvoltare. Această tranzacţie oferă o dovadă de încredere a investitorilor în potenţialul ridicat al pieţei industriale româneşti de vest, în care credem de o lungă perioadă de timp şi pe care vom continua să o dezvoltăm”, precizează Oliver Schenk, CEO şi asociat al Invest4SEE.

Cumpărătorul, Globalworth, este o societate de investiţii imobiliare listată de AIM Londra cu un accent principal pe proprietăţile situate în România. În derularea tranzacţiei, compania a fost consiliată de Cabinetul de avocatură NNDKP, în timp ce Invest4SEE a fost asistată de către Colliers International şi Cabinetul de avocatură PeliFilip.

Citeste stirea integral pe Media.Imopedia.ro

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus