CEA MAI NOUA ATRACTIE IN MATERIE DE TURISM

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Un întreprinzător din Islanda, a gasit o metoda inedita de a face turism. El a avut ideea de a construi camere sub forma unor sfere complet transparente, din care poti privi spectacolul de lumini generat de aurora boreala, fara a fi nevoit sa induri frigul nordic.

O idee revoluţionară pentru domeniu, care a atras atenţia publicului în mod spectaculos, primind nenumărate laude de la cei care au stat acolo.

Cinci sfere complet transparente sunt cea mai nouă atracţie, în materie de turism. Cele cinci bule sunt situate la distanţă una de alta, iar fiecare dintre ele este împrejmuită de o pădure deasă, în aşa fel încât intimitatea turiştilor să fie asigurată. Tot cu acest scop, cei care se cazează acolo nu află adresa exactă decât după cu scurt timp înainte de şedere. În fiecare cameră se află toate cele necesare unui dormitor, însă baia şi bucătăria sunt comune. Clienţii trebuie să îşi aducă mâncarea, precum şi obiectele sanitare sau prosoapele.

Întreaga structură este umflată printr-un sistem silenţios de ventilaţie care împrospătează aerul din cameră aproximativ de cinci ori pe oră, astfel încât nu se creează umiditate. Sistemul este prevăzut şi cu un termostat, în aşa fel încât temperatura din interior este permanent la un nivel confortabil, indiferent cât de frig este afară.

Dar vizitatorii interesaţi nu vin doar pentru aurora boreală, sau pentru a dormi sub stele. În timpul lungilor zile de vară nordică, aceştia au posibilitatea de a dormi sub...soare, în mijlocul nopţii. în această perioadă, bulele sunt înconjurate de nenumărate specii de păsări şi fluturi, care compensează lipsa stelelor. 

Clienţii care sunt dornici de o asemenea aventură trebuie să plătească aproximativ 135 de lire sterline pe noapte.

stirea integral aici

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus