CEA MAI SCUMPA PIATA REZIDENTIALA DE LUX

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Potrivit unui studiu The Wealth Report, asupra averilor private globale, realizat de catre compania de consultanta imobiliara Knight Frank, cu un milion de euro poti cumpara o vila de lux in Bucuresti sau o jumatate de garsoniera in Monaco. 
Cel mai scump oras in ceea ce priveste cumpararea de locuinte de lux, s-a dovedit a fi, pentru al noualea an consecutiv, principatul Monaco. 
Cu un milion de dolari ai putea cumpara doar 17 metri patrati de proprietati rezidentiale. Hong Kong si Londra ocupa locurile 2 si 3 oferind 20 si respectiv 22 de metri patrati pentru un milion de dolari, se arata in studiul companiei de consultanta imobiliara.
Luand in calcul numarul de metri patrati pe care i-ai putea achizitiona pe piata rezidentiala de lux din Monaco cu un milion de dolari rezulta un cost unitar de aproximativ 60.000 dolari pe metru patrat. Ceea ce inseamna ca in Romania cu un credit Prima Casa, de exemplu, ai putea cumpara ceva mai mult de un metru patrat la Monaco. Spre comparatie, in alte orase din Europa, precum Paris sau Berlin cu un milion de dolari ai putea cumpara pana la 57 de metri patrati si respectiv 96 metri patrati, in piata rezidentiala de lux.
Potrivit aceluiasi studiu The Wealth Report, in Bucuresti, 
cu un milion de euro s-ar putea cumpara 300metri patrati in piata rezidentiala de lux.

stirea integral aici
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus