CEA MAI SCUMPĂ PROPRIETATE REZIDENŢIALĂ TRANZACŢIONATĂ

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Cea mai scumpă proprietate rezidenţială tranzacţionată vreodata este un conac luxos situat in apropierea Parisului. Resedinta de lux a fost tranzactionat la spectaculosul pret de 277 milioane de euro. Arhitectura palatului este specifica celor din secolul al XVII-lea dar reşedinţa a fost finisată în urmă cu doar patru ani şi beneficiază de dispozitive moderne.
Ridicat de un miliardar saudit, în onoarea Regelui Soare al Franţei, palatul a fost achiziţionat de un alt magnat din Orientul Mijlociu.
Amplasat între Versailles şi Marly-le-Roi, în Île-de-France, palatul se află pe un domeniu spectaculos de 23 de hectare. Ridicat în onoarea Regelui Ludovic al XIV-lea al Franţei, castelul seamănă la fiecare detaliu cu o clădire din secolul al XVII-lea, deşi a fost finisat în anul 2011. Fostul proprietar, un miliardar saudit, a dorit să fie respectat fiecare amănunt, pentru ca palatul să aibă „opulenţa clădirilor franceze de altă dată”.
Faţada clădirii, camerele, mobilierul şi decorurile par scoase dintr-un tablou vechi de sute de ani, însă proprietarul beneficiază din plin de facilităţi moderne: pe lângă o sală de bal sau pivniţă pentru vinuri, castelul dispune de un teren de squash, piscină, sală de cinema, club de noapte şi un acvariu de mari dimensiuni.
La interiorul palatului, a fost folosită din plin marmura, atât pentru podele şi băi, cât şi pentru statui. Pereţii şi tavanele sunt decorate cu picturi murale demne de un muzeu, iar operele de artă înfrumuseţează fiecare încăpere. Dispozitive de ultimă generaţie sunt incorporate discret în finisaje şi obiecte de decor, astfel că proprietarul dispune de cea mai nouă tehnologie.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus