CEI CARE NU MAI POT PLĂTI LA PRIMA CASĂ POT SĂ FIE CHIRIAŞI ANL CINCI ANI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Debitorii care au contractat împrumuturi Prima casă şi au probleme la rambursarea creditelor, ceea ce ar putea însemna executarea silită, vor avea posibilitatea să rămână în continuare în imobil, în calitate de chiriaşi ai Agenţiei Naţionale de Locuinţe (ANL). Proiectul, propus de deputatul PNL Daniel Zamfir, care a proiectat şi legea dării în plată, prevede ca proprietarul locuinţei achiziţionate prin Prima casă să poată opta în calitate de chiriaşi pentru o perioadă de cinci ani, preţul chiriei fiind stabilit de guvern. „Cum Prima casă nu se aplică pentru darea în plată, am vrut să fac ceva şi pentru cei care au luat credite prin programul guvernamental şi au probleme la rambursarea ratelor“, a spus Zamfir pentru ZF. Preţul chiriei ar putea fi stabilit de guvern. După finalizarea celor cinci ani, persoana în cauză poate alege să rămână în imobil, deci să rezume plata ratelor la credite, sau să meargă mai departe şi să-şi caute chirie în alt imobil. De la iniţierea Programului Prima casă, în 2009, până la data de 1 mai 2016, au fost acordate peste 178.000 de garanţii, reprezentând un volum total de garantare de circa 15 miliarde de lei, aferent unor finanţări în valoare de 29,8 miliarde de lei. Rata de neplată în cadrul programului este de 0,34% din total credite acordate.
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus