CEL MAI BOGAT ROMAN ARE INCREDRE IN INVESTITIILE IMOBILIARE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Divizia Tiriac Imobiliare impreuna cu grupul german LBBW Immobilien au dezvoltat in Chitila ansamblul Residenz, care are in componenta 364 apartamente cu trei, patru sau cinci camere. 
Reprezentantii Tiriac Imobiliare au anuntat ca acest complex se va extinde, motivul acestei decizii fiind usor de inteles, numarul vanzarilor de apartamente din acest an a crescut simtitor. Se vorbeste de o crestere de 68% a tranzactiilor in primele 11 luni ale anului fata de aceeasi perioada a anului trecut.  In urmatoarea etapă de dezvoltare a ansamblului rezidenţial Residenz din Chitila, se doreste construirea a inca 132 de apartamente.
Residenz, cartierul german, ce dispune de o mutitudine de facilitati, are in prezent gradul de ocupare de 96%.
„Sectorul rezidenţial a înregistrat în acest an semnale încurajatoare. Ne menţinem estimările optimiste şi ne bazăm pe intensificarea numărului de tranzactii şi pe o evoluţie superioară a ultimului trimestru din 2014. Astfel, preconizăm o creştere de 71% a tranzacţiilor imobiliare în cadrul Residenz pentru ultimul trimestru al anului curent, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut”, a declarat Tudor Mihai, directorul comercial al Ţiriac Imobiliare.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus