CEL MAI MARE CREDIT SINDICALIZAT ACORDAT PÂNĂ ACUM PE PIAŢA IMOBILIARĂ DIN ROMANIA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Fondul de investitii NEPI a încheiat un angajament sindicalizat de finanţare negarantată pe doi ani, în valoare de până la 250 mil. euro, cu Raiffeisen Bank International. Acest acord a fost semnat in luna iunie a acestui an si este cel mai mare credit sindicalizat acordat până acum pe piaţa imobiliară românească. Fondul New Europe Property Investments (NEPI) este cel mai mare proprietar de spaţii comerciale moderne din România. 
Din această sumă, 143,8 mil. euro sunt disponibili pentru accesare până în decembrie 2015, în timp ce restul până la suma contractată face subiectul subscrierilor sindicalizării. In 2014, AFI Europe semna un acord similar de finanţare sindicalizată în valoare de 220 mil. euro cu un consorţiu de bănci format din Deutsche Pfanbriefbank, Erste Group Bank şi Raiffeisen Bank. Banii accesaţi de AFI Europe au fost folosiţi pentru refinanţarea mallului AFI Palace Cotroceni din Bucureşti.
Creditul accesat de NEPI va fi utilizat pentru continuarea planului de dezvoltare, care include proiecte a căror construcţie mai necesită încă 426 mil. euro. In luna iulie, fondul de investitii sud-african, NEPI şi-a extins cu un an disponibilitatea creditului său "revolving" negarantat, în valoare de 80 mil. euro, până în decembrie 2016. Creditul "revolving" este o linie de împrumut pusă de bancă la dispoziţia clientului şi pe care acesta o poate accesa treptat, oricând doreşte, plătind în schimb un comision în cazul neutilizării ei şi o dobândă normală în cazul accesării.


citeste stirea integralFormular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus