CEL MAI MARE HOTEL DIN LUME

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Pana in anul 2017 se va construi cel mai mare hotel din lume ce va oferi conditii de lux fastuoase. Imobilul va fi amplasat in orasul Mecca, Arabia Saudita si se va numi Abraj Kudai. Constructia acestui hotel este estimata la 3,5 miliarde de dolari. Abraj Kudai va avea 45 de etaje, 10.000 de camere, 70 de restaurante şi patru platforme pentru elicoptere si va fi finanţat de Ministerul de Finanţe din Arabia Saudită.  Dintre cele 45 de etaje, cinci vor di destinate exclusiv familiei regale a Arabiei Saudite. In paralel cu aceasta constructie se dezvolta un alt complex hotelier imens care va putea găzdui 100.000 de persoane în 26 de hoteluri de lux şi care va mai oferi 4.000 de magazine, 500 de restaurante şi o sală de rugăciune de şase etaje.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus