CELE MAI BUNE OFERTE IMOBILIARE ALE MOMENTULUI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Sfarsitul acestei saptamani este unul efervescent, deoarece va avea loc primul targ imobiliar al anului. Project Expo se desfasoara in parcarea centrala din Piata Victoriei si va avea cele mai bune oferte imobiliare ale momentului, care vor avea preţuri speciale, între 11 şi 13 martie.
Cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Bucureşti şi împrejurimi se pregătesc intens pentru acest sfârşit de săptămână, în care se desfăşoară primul târg imobiliar al anului.
„S-a văzut de la ediţiile trecute că locaţia a fost foarte apreciată atât de vizitatori, al căror număr a crescut simţitor, cât şi de expozanţi, încântaţi că pot ajunge aici cu uşurinţă din orice colţ al Bucureştiului. Numărul participanţilor este mai mare decât acum un an, însă am observat că aceştia sunt mai circumspecţi în ceea ce priveşte ofertele, din cauza discuţiilor legate de legea dării în plată. Suspiciunea momentului este că va ieşi din piaţă programul Prima Casă. Dezvoltatorii încearcă să găsească variante de finanţare cât mai bune pentru clienţi, în contextul în care mulţi expozanţi cu proprietăţi low cost sau mediu spun că aproape 80% dintre locuinţe se vând cu ajutorul programului susţinut de stat”, a declarat pentru Imopedia.ro Adina Patilea, brand manager Project Expo.
Numărul celor interesaţi de un cămin nou, construit în Bucureşti sau în împrejurimi, s-a mărit de peste zece ori, în ultimii şapte-opt ani. Potrivit statisticilor portalului imobiliar imopedia.ro, în perioada anterioară crizei, doar 3% dintre vizitatori erau interesaţi de o locuinţă construită recent, procentul fiind în jur de 40%, în prezent. Interesul publicului se reflectă şi în ofertele de la Project Expo, subliniază organizatorii, menţionând că peste trei sferturi dintre ofertele imobiliare sunt ale unor locuinţe care îşi aşteaptă primul proprietar.  
Respectând tradiţia târgurilor Project Expo, toţi expozanţii vor pregăti oferte speciale, discounturi de preţ sau alte facilităţi care să vină în sprijinul potenţialilor clienţi. Intrarea la targul imobiliar Project Expo este liberă, iar programul pentru vizitatori este cuprins între orele 10:00 şi 19:00, în zilele de vineri şi sâmbătă, în timp ce duminica, programul va fi până la orele 16:00.

stirea integral aici
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus