CELE MAI MARI COSTURI IN CONSTRUCTII

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Conform unei analize a companiei de cercetare Arcadis, publicata de GCR, Londra a devenit orasul cel mai scump din lume in ceea ce priveste costul de constructie. Acest lucru a survenit ca urmare a cererii de constructie mari pentru cladiri de birouri de clasa A si a apartamentelor de lux.
Potrivit aceleiasi analize, pe prima pozitie in topul tarilor cu cea mai scumpa piata de constructii se afla Elvetia, urmata indeaproape de Danemarca. 
La nivel europea, costurile in constructii au cam stagnat din cauza unui ritm scazut al evolutiei pietei constructiilor. Cea mai mare fluctuatia s-a resimtit in Italia.
Statul Qatar conduce in topul celor mai mari costuri de constructie in Orientul Mijlociu, fiind urmat de catre Emiratele Arabe Unite si Arabia Saudita.
Pe continentul asiatic, in Japonia s-a construit cel mai ieftin, aici costul constructiilor a fost chiar mai mic decat in SUA.

citeste stirea integral


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus