CELE MAI MARI TRANZACTII CU SPATII DE BIROURI DIN 2014 AU FOST FACUTE DE CATRE OPERATORII DE TELEFONIE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

"2013 şi 2014 au fost ani foarte buni în ceea ce priveşte cererea totală, plasată la 270.000-290.000 metri pătraţi, şi aceasta a stimulat dezvoltatorii să înceapă proiecte noi. Vedeta anului 2014 a fost telecom-ul, cei trei mari jucători din piaţă consolidând activităţile în clădiri noi prin preînchirieri, faţă de 2012-2013, când băncile au făcut consolidările. În 2015, sectorul IT şi cel financiar îşi vor disputa poziţia de lider", a declarat Maria Florea, care conduce departamentul de birouri al JLL, companie specializată în furnizarea de servicii în domeniul imobiliar şi gestionarea investiţiilor.

Cea mai mare tranzacţie a fost cea prin care Telekom Romania Telecommunications a preînchiriat 25.000 de metri pătraţi în complexul Globalworth Campus, dezvoltat în Pipera de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas. Vodafone, cu 16.000 metri pătraţi, adică peste o treime din clădirea Bucharest One, pe care tot Papalekas o construieşte lângă staţia de metrou Aurel Vlaicu şi Orange, cu 13.500 metri pătraţi în Green Court Bucharest, dezvoltat de grupul suedez Skanska în zona Floreasca, sunt următoarele două cele mai mari tranzacţii cu spaţii de birouri din 2014.

La acestea se adaugă extinderea contractului dintre North Gate şi Renault Technologie Rouma­nie (RTR) pentru 20.000 de metri pătraţi.

Acestea au fost singurele tranzacţii mai mari de 10.000 de metri pătraţi semnate anul trecut. Grupurile Microsoft, DB Schenker şi Telus au închiriat fiecare câte un spaţiu de 7.000 de metri pătraţi, 8.000 de metri pătraţi, respectiv 6.000 de metri pătraţi, în proiectele City Gate, Hermes Busi­ness Campus şi AFI Business Park. În cazul Microsoft este vorba de o prelungire de contract, în timp de DB Schenker vrea să dez­vol­te în Bucureşti un centru de su­port care să deser­vească departa­men­tul fi­nanciar al grupului.

Tranzacţii de peste 5.000 de metri pătraţi au fost încheiate de Ericsson, care a extins contractul din West Gate pentru 5.000 metri pătraţi, şi de Procter&Gamble (extindere, 6.000 metri pătraţi) în Iride Business Park.

Cele mai cautate zone de birouri, cu aproximativ 80% din cerere, au fost Floreasca Barbu-Văcărescu, Centru şi Centru-Vest.

Stirea integral aici:

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus