CELE MAI MARI TRANZACTII DE BIROURI DIN CAPITALA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In perioada ianuarie-aprilie 2015, binecunoscutele companii Oracle, Genpact şi Carrefour au dominat piata tranzactiilor de birouri din Bucuresti. In aceasta perioada, zece dintre cele mai mari tranzactii de birouri au totalizat aproximativ 48.500 de metri pătraţi, majoritatea fiind relocări şi renegocieri sau prelungiri de contract, arată o analiză a ZF pe baza datelor transmise de firmele de consultanţă imobiliară. 
In primele patru luni ale anului un procent destul de mare al tranzactiilor a fost realizat de catre firme din  IT sau FMCG(Fast-moving consumer goods).
Furnizorul indian de servicii de outsourcing Genpact a preînchiriat pentru relocare o suprafaţă de aproximativ 22.000 de metri pătraţi într-o clădire a proiectului Hermes Business Campus care este dezvoltat de belgienii de la Atenor si are catermen de finalizare anul viitor. Acesta este deocamdata cel mai mare contract realizat in 2015 in acest sector al tranzactiilor.
Si gigantul  IT Oracle a incheiat un contract de mari dimensiuni, ce a implicat închirierea a 10.000 de metri pătraţi în cea mai înaltă clădire din Bucureşti, Sky Tower, unde americanii vor să relocheze o parte din angajaţi. 

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus