CELE MAI MULTE CLADIRI REZIDENTIALE SE CONSTRUIESC IN MEDIUL RURAL

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Potrivit analizelor Institutului Naţional de Statistică (INS), in luna februarie a acestui an, au fost eliberate aproape 2.300 autorizaţii la nivel naţional, doar 35% dintre acestea fiind pentru mediul urban. 

2.249 autorizaţii de construire pentru clădiri rezidenţiale, au fost eliberate in luna februarie a acestui an, în creştere cu 34,3% faţă de luna ianuarie 2015 şi cu 2,8% faţă de luna februarie 2014, potrivit celei mai recente analize emise de Institutul Naţional de Statistică (INS). Dintre acestea, 64,6% au mers în zona rurală (1.452 autorizaţii).

„Distribuţia în profil regional evidenţiază o creştere a numărului de autorizaţii de construire eliberate pentru clădiri rezidenţiale în toate regiunile de dezvoltare. Cele mai importante creşteri s-au înregistrat în următoarele regiuni de dezvoltare: Nord-Est (+169 autorizaţii), Bucureşti-Ilfov (+140), Nord-Vest (+80), Sud-Muntenia şi Vest (+60 fiecare)”, se arată în raportul INS.

Creştere de 4,3%, în primele două luni ale lui 2015

 În primele două luni ale acestui an, s-au eliberat 3.923 autorizaţii de construire pentru clădiri rezidenţiale, în creştere cu 4,3% faţă de aceeaşi perioadă a lui 2014. Creşteri s-au înregistrat în regiunile de dezvoltare: Sud-Est (+80 autorizaţii), Nord-Vest (+74), Bucureşti-Ilfov (+62), Sud-Muntenia (+53) şi Nord-Est (+46). În acelaşi timp, scăderi a numărului de autorizaţii eliberate pentru construirea de clădiri rezidenţiale au fost în trei regiuni de dezvoltare: Centru (-71 autorizaţii), Vest (-56) şi Sud-Vest Oltenia (-

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus