CELE MAI SCUMPE APARTAMENTE DIN TARA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Potrivit unui studiu realizat de un portal de imobiliare, in Cluj-Napoca se gasesc apartamente cu cel mai mare pret din Romania. O garsonieră sau un apartament cu două camere în Cluj, costă în medie, cu 4000 de euro mai mult decât în Bucuresti.
Preturile mai mari ale locuintelor sunt in primul rand rezultatul migrarii populaţiei din zonă, după ce companiile de IT s-au orientat către acest oraş, sunt de parere specialistii. O alta cauza ar putea fi numărul relativ mic de proiecte rezidenţiale noi din Cluj. Acest fapt a determinat o cerere mai mare decât oferta, iar proprietarii au speculat această conjunctură, mărind preţurile. De exemplu, un apartament cu două camere în Cluj-Napoca s-a vândut cu peste 57.000 de euro, în timp ce, acelaşi tip de imobil, costă în Bucureşti peste 53.000 de euro, în Braşov, 47.000, în Iaşi, 46.000, iar în Constanţa 43.000 de euro. Si apartamentele cu trei camere sunt scumpe. În schimb, apartamentele cu 4 camere sunt mai scumpe în Bucureşti, preţul depăşind 100.000 de euro, urmat de Iaşi şi Cluj.

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus