CENTRUL CAPITALEI VA FI TRANSFORMAT SI VA AVEA NOI ZONE DE PROMENADA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Centrul Bucurestiului va fi modificat si va dispune de o noua fata printr-un proiect in valoare de 200 de milioane de euro. Municipalitatea intentioneaza sa transforme zeci de strazi din centrul Bucurestiului in zone de promenada. Banii vor fi luati din buget dar si prin programe europene. 
„In cadrul conferintei vom expune planul realizat pornind de la obiectivele principale ale acestui proiect: reabilitarea spatiului public prin configurarea de spatii prietenoase, dinamice, cu un design de un inalt standard de calitate, potrivite pentru deplasare, relaxare si socializare; refacerea tesutului urban din zona centrala care a fost «rupt» de «operatiunea centrul civic» din perioada lui Nicolae Ceausescu; crearea unei retele de strazi cu prioritate pentru biciclisti si pietoni, care sa strabata centrul; reamenajarea unor monumente istorice precum catacombele Hanului Stavropoleos si Curtea Veche; constructia unor spatii de parcare; realizarea a doua poduri pietonale in zona Tribunalului si zona Izvor. De asemenea, am vizat si punerea in valoare a unei esplanade din spatele Palatului Parlamentului. Valoarea totala a proiectului se ridica la aproximativ 200 de milioane de euro”, a precizat Gheorghe Patrascu, arhitectul sef al Capitalei. 

citeste stirea integral


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus