CENTRUL COMERCIAL DIN BUCURESTI CU CEA MAI MARE SUPRAFATA CONSTRUITA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Ieri 14 mai, a fost inagurat centrul comercial Mega Mall dezvolatat de NEPI(New Europe Property Investments), desi finalizarea lui nu s-a incheiat. Fondul de investiţii sud-african NEPI a investit in constructia acestui mall 165 de milioane de euro, cea mai mare de acest tip din ultimii cinci ani. In functie de marimea suprafatei inchiriabila, acest centru comercial cu 72.000 mp este al patrulea din Capitala. 
Terenul pe care s-a construit acest mall a apartinut fostei fabrici Electroaparataj. NEPI s-a grăbit să deschidă Mega Mall, deşi nu era finalizat încă în totalitate, pentru a prinde cel puţin o lună înainte ca bucureştenii să plece în concedii şi vacanţe, sezon în care vânzările sunt în mod tradiţional mai mici. Deschiderea mallului vine într-o perioadă în care apetitul pentru cumpărături al românilor este în creştere.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus