CENTRUL DE SOLUŢIONARE ALTERNATIVĂ A LITIGIILOR

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In ultimii ani, in Romania au aparut o multime de probleme intre banci si clientii lor. Pentru necesitatea rezolvarii acestor probleme au fost adoptate reglementări de Guvern pentru crearea unei noi divizii ANPC. Aceasta se va dezvolta si va purta numele Centrul SAL şi are puterea să propună sau chiar să impună soluţii, în situaţii conflicutale din domeniul bancar.

Centrul de Soluţionare Alternativă a Litigiilor din domeniul bancar sau, pe scurt, Centrul SAL, a apărut după ce Guvernul a adoptat o serie de reglementări în privinţa protecţiei consumatorilor. Activitatea centrului va fi coordonată de un Colegiu de Coordonare. Acesta va fi compus din reprezentanţi ai ANPC, BNR, ARB, un reprezentant al unei asociaţii de consumatori şi un reprezentant independent ales de către ceilalţi patru membri.

„Este singura entitate SAL care va soluţiona, alternativ, litigii în domeniul bancar, fără a îngrădi dreptul consumatorilor de a se adresa ANPC sau instanţelor. Entităţile SAL propun sau impun soluţii, iar consumatorul hotărăşte dacă acceptă propunerea sau impunerea soluţiei. Dacă soluţia este acceptată de ambele părţi şi nu este atacată la instanţa judecătorească competentă, în termen de 15 zile, devine titlu executoriu”, a explicat Marius Dunca, predeşinte ANPC.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus