CEREREA DE LOCUINTE ESTE IN CRESTERE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Piata imobiliarelor s-a dezmortit, clientii cu bani au revenit. Cererea de locuinte este in crestere, dar cu toate acestea unele proprietati nu-si gasesc cumparator. Asa se intampla in diverse cazuri in care proprietarii cer un pret mult prea mare fata de cel actual existent in piata. Preturile locuintelor sunt altele fata de acum cativa ani, dar acest lucru pare un lucru greu de inteles pentru multi proprietari. Proprietatile cu preturi reale sunt vandute intr-o luna sau chiar mai putin, urmare a cererii in crestere.
Încrederea românilor în imobiliare a revenit – specialiştii din toate segmentele sunt de acord că 2014 a fost cel mai bun an din real estate, de la începerea crizei, iar 2015 continuă în aceeaşi notă. Investitorii străini s-au reîntors în piaţă, iar dezvoltatorii au reluat proiectele rezidenţiale, animaţi de cererea concretă. Însă pe piaţa locuinţelor vechi, lucrurile încă nu s-au dezmorţit complet.
Specialistii in domeniul imobiliar sunt de parere ca locuinţele scoase la vânzare cu un preţ corect îşi găsesc un nou proprietar în mai puţin de o lună. Există mulţi clienţi interesaţi să cumpere, însă tranzacţiile întârzie să se încheie din cauza pretenţiilor exagerate ale vânzătorilor. Mulţi dintre aceştia refuză să coboare preţul, chiar şi după câteva luni de vizionări.
Perioada de criză a schimbat semnificativ modul în care se desfăşoară lucrurile, iar clienţii sunt astăzi mult mai atenţi pe ce îşi dau banii. Dacă înainte de 2008, proprietarii erau cei care dictau regulile pieţei imobiliare, în prezent, reuşesc să încheie contracte de vânzare-cumpărare numai cei care au reuşit să se adapteze. Cumpărătorii de astăzi sunt mai selectivi, iar procesul de achiziţie este privit cu mai multă grijă.

citeste stirea integral


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus