CEREREA PENTRU LOCUINŢE NOI ESTE MAI MARE DECÂT OFERTA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
O analiză prezentată de directorul IRSOP, Dr. Petre Datculescu, arată că: "Cei mai mulţi îşi doresc o locuinţă proprietate personală, visează la o "casă pe pământ", la margine de oraş, cu trafic mai redus, verdeaţă abundentă, aer curat şi conexiuni facile cu punctele de interes şi, cel mai mult ar vrea ca elementele de confort să fie neapărat pe gustul lor".
Directorul IRSOP, concluzionează că: "Putem distinge patru categorii mari de locatari: 1. "Proprietarii stabili", îndeosebi din case şi blocuri mai vechi sau mai noi; 2. "Proprietarii mobili" care vor să treacă de la proprietatea actuală la o locuinţă mai mare sau mai mică; 3. "Cumpărătorii" la prima casă, ca GD şi, 4. "Chiriaşii" care preferă sau sunt constrânşi să locuiască cu chirie".
Fiecare categorie are alte aşteptări, dar depind şi de alţi factori ca vârsta, venitul, planurile de viaţă, situaţia financiară sau constrângerile profesionale. Totuşi există câteva aspiraţii generice care par să-i unească pe români. 
Visurile frumoase se evaporă în faţa provocărilor cu care se confruntă majoritatea categoriilor de locatari. Potrivit cercetărilor IRSOP circa 80% din "Proprietarii stabili" se luptă cu degradarea treptată a locuinţelor învechite - înlocuiesc, astupă, etanşeizează, rezugrăvesc, înnoiesc, amenajează, improvizează şi trăiesc cu grija de a avea mereu un ban pregătit pentru o nouă avarie. "Proprietarii mobili" trec prin stresul costurilor suplimentare generate de schimbarea proprietăţii, iar "Chiriaşii" se tem de avansul chiriei, şi caută compromisuri între chiria lunară si confortul locuinţei.

Cercetarea experienţei prin care trec oamenii când vor să locuiască mai bine sugerează cel puţin două învăţăminte importante. Prima concluzie ne spune că visurile pot ruina investiţia, susţine dr. Petre Datculescu. Dorinţa de a locui ca 'în filme' sau de a face din locuinţă un simbol de statut împinge mulţi oameni la decizii financiare care nu pot fi susţinute. De aceea, orice cumpărător are de câştigat dacă alege cu mintea şi nu cu inima.

A doua concluzie subliniază importanţa enormă a capitalului propriu pentru toate cele patru categorii de locatari. 'Proprietarii stabili' vor observa că spirala reparaţiilor curente va fi mult mai suportabilă dacă omul are şi un capital economisit şi nu e nevoit să-şi consume venitul curent sau să recurgă la împrumuturi urgente. Pentru 'Chiriaşi', capitalul propriu poate fi o sursă de linişte dacă va vrea să schimbe sau să renunţe la chirie. 'Proprietarii mobili' sau 'Cumpărătorii' vor vedea ce mult contează să dispună de fonduri proprii atunci când tranzacţia generează cheltuieli secundare sau costuri contractuale suplimentare.

 citeşte ştirea integral


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus