CERERI PENTRU 45.000 DE METRI PĂTRAŢI DE BIROURI ÎN TRIMESTRUL 3 AL ACESTUI AN

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Conform unui studiu efectuat de compania de consultanţă imobiliară Colliers International, piaţa de birouri din Capitală a înregistrat o cerere de până la 45.000 de metri pătraţi în cel de-al treilea trimestru, ajugând la un total de 134.000 de metri pătraţi de la începutul anului până acum, companiile din IT şi outsourcing dominând piaţa.
„În cel de-al treilea trimestru, cererea nouă pentru spaţii de birouri a fost corespunzătoare dinamicii pieţei din Bucureşti, mai ales în condiţiile în care aceasta a avut parte de trei mari intrări: Amazon, GoPro şi Systematic. Cea mai mare cerere a venit, astfel, din partea companiilor de IT şi BPO/SSC (business process outsourcing/shared services center) – 83% – urmate de companii cu profil energetic şi industrial (6%) şi de firme din sectorul de banking şi asigurări (5%)”, explică Silviu Pop, Head of Research în cadrul Colliers International Romania.

Conform studiului Colliers International, până la finalul acestui an urmează a fi livrat un total de până la 100.000 mp spaţii de birouri, urmând ca în 2018 noile livrări să însumeze peste 300.000 mp, ceea ce ar putea marca un nou maxim post-criză.

„Este important de subliniat că, în pofida încetinirii activităţii de închiriere de spaţii de birouri de până acum, cererea este în continuare foarte sănătoasă dacă ţinem cont că putem atinge o cerere nouă de 175.000 mp pentru întreg anul 2017”, spune Silviu Pop.


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus