CERINTELE CLIENTILOR SI PIATA IMOBILIARA IN 2015

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Piata imobiliara din Romania este intr-o continua schimbare, ajutata fiind de consultantii imobiliari care au inteles si s-au adaptat la pretentiile si cerintele potentialilor clienti. Exigentele clientilor au contribuit la ridicarea nivelului de dezvoltare a pietei imobiliare din Romania.
Daca vrei sa vinzi o locuinta, trebuie să afli cat mai multe despre comportamentul potenţialilor cumpărători. Clienţii mici s-au întors în piaţă, dispuşi să cumpere. Dar au revenit cu altfel de pretenţii şi cu cerinţe diferite, faţă de anii trecuţi. În prezent, ştiu clar pe ce îşi vor da economiile de o viaţă, fiind mult mai orientaţi către valoare, subliniază consultanţii imobiliari.
„Fiind un segment complex, trebuie subliniat că acesta are o durată a evoluţiei proprie – dezvoltarea industriei imobiliare este mai lentă decât cea a altor industrii, pentru că necesită dinamica mai multor componente. Etapele nu pot fi „arse”, astfel că nu putem avea o piaţă imobiliară la fel de matură ca altele din vestul Europei, însă cu siguranţă este mai dezvolată decât cea din Georgia sau Ucraina”, explică pentru imopedia.ro, prof. univ. dr. Ion Anghel, director al departamentului de Analiză şi Evaluare Economico-Financiară, în cadrul ASE Bucureşti.
După o perioadă în care numărul tranzacţiilor a fost departe de a fi spectaculos, iar preţurile au coborât chiar şi cu 50%, clienţii cu bani sau cu opţiuni de finanţare au revenit în piaţă. Dar nu în aceleaşi condiţii, ca în anii anteriori. Potrivit consultanţilor imobiliari, aceştia îşi respectă cu stricteţe bugetul. 
Daca in trecut, clientii isi modificau optiunile referitoare la imbunatatiri, finisaje si buget, actualii cumparatori stiu exact ce caută şi nu se abat de la ideea iniţială. O explicatie ar putea fi bugetul fix dar nu trebuie omis faptul ca potentialii cumparatori au devenit mai experimentaţi în acest proces, se gandesc mai mult până să ia o decizie şi nu se grăbesc deloc să încheie o tranzacţie.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus